jeudi 15 juin 2017

Afsluiting riet

Deze rietmat leent zich perfect als wind- en zichtscherm en zorgt zo voor privacy in je tuin. De afsluitmat is vervaardigd uit gepeld riet , samengebonden met . Helaas hebben wij niets gevonden voor rieten afsluiting. Tuinomheining riet 5x 1cm.


Balkonscherm, windscherm, balkon decoratie, riet structuur. Hierdoor wordt een mooie natuurlijke afsluiting gemaakt een grote geslotenheid.

Perfect voor instant privacy. Riet is een 1 natuurproduct. Een rietmat is tegelijkertijd decoratief en multifunctioneel. Gebruik de mat als afscheiding of ondersteuning voor je klimplanten.


Je kan de matten eenvoudig . Rietmatten geven je afsluiting een natuurlijke uitstraling. Of eentje van bamboe, of een rieten scherm? Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid bij Brico om balkonschermen te kiezen van kunststof, zodat je er nog langer . Toepasselijk voor elke hoogte van afsluiting.

Gemaakt van hoogwaardige, lichtgekleurde rietstengels. Deze matten van riet zijn onbehandeld en dus een natuurproduct. Zeer dicht op elkaar geweven.


Deze natuurlijke en ecovriendelijke omheining van riet is een mooie toevoeging aan uw tuin. De veelzijdige omheining kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor . Samengebonden met gegalvaniseerde ijzerdraad. Stuur naar een vriend(in).


Op zoek naar een goedkope afsluiting ? Kunt u mij mededelen welk de duurzaamheid is van rieten matten voor omheining wat betreft vocht en mechanische weerstand.


Rietenscherm gemaakt van eerste kwaliteit gepeld riet , elke stengel is gebonden met zwart geplastificeerd ijzerdraad. Het rietenscherm is makkelijk te . Die kan je makkelijk bekomen door rond je tuin een mooie afsluiting te plaatsen of door in je tuin als het ware een tuinkamer in te richten. Het onderhouden van een rieten dak wijkt enorm af van het onderhoud aan een pannen dak.


Deze laag zorgt voor een afsluiting van de licht- en luchttoevoer.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.