lundi 19 juin 2017

Kruidentuin op poten

Je kan kiezen tussen een vierkante meter tuin of moestuintafel op poten. Heb je weinig ruimte dan is een verticaal tuinier wandrek of een kleine kweekbak een . Prachtige kweektafel voor het opkweken van o. Het model op poten heeft het voordeel dat je niet hoeft te bukken en ook . Je kweekt nog mooiere kruiden in je kruidentuin met het juiste gereedschap en een goede uitrusting.

Je vindt al het nodige in een Horta winkel in je buurt. Ideaal om uw groenten of kruiden weg te houden bij ongedierte. Door zijn kleine formaat is hij ook ideaal voor op het balkon.


Een moestuinbak op poten staat erg mooi in een landelijke tuin, maar past ook prima in je stadstuintje.


De bak is gemaakt uit geïmpregneerd grenen van . Daarmee kreeg ik mijn opa weer de tuin in. Lees over de voor- en nadelen van een moestuinbak op tafelhoogte.

Lage moestuinbak op poten. De Minigarden kruidentuin robuust op poten van Hillhout is gemaakt van geïmpregneerd grenen hout voor het kweken van je eigen groenten en kruiden. Moestuinbak Mini Garden robuust op poten 100x50x80cm.


Vervaardigd uit duurzaam geÏmpregneerd hout van mm dikte. Je tuin hoef je er niet voor . Features: -Pre-assembled western red cedar raised garden bed panels with wire mesh. Panels create growing beds with fencing which is backed with wire . Kweek je eigen kruiden en groenten en begin in een kweekbak.


Een kweekbak wordt ook wel een koude bak genoemd. Dit is het verschil met een kweekkasje, . Uiteraard kun je ook je eigen groente of kruiden gaan kweken met behulp van groentezaden. In plaats van een kweektuin kun je ook kiezen voor een oppottafel.


Het gebruik van verse kruiden tilt je warm of koud gerecht naar een hoger niveau. Ze brengen zoveel extra smaak aan jouw gerecht.


Logisch dus dat er in bijna . Mini garden kruidentuin op poten van het merk Huismerk - Pelckmans is beschikbaar bij Pelckmans Tuincenter voor de prijs van €36.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.