vendredi 16 juin 2017

Polyester bak op maat

Deze wordt vervolgens aan de . Als u toch een andere maat wilt hebben dan kan dat natuurlijk ook. Polyester bakken zijn allen op maat. Ook kunt u de polyester bakken half ingraven.


Onze polyester bakken kunt u zowel bovengrond als in de grond verwerken.


Denk bij een plantenbak op maat bijvoorbeeld aan die hoge smalle bak voor op uw balkon.

De prijs van een vijverbak kan nogal verschillen. Een op maat gemaakte polyester vijver bak kost uiteraard meer dan de voorgevormde vijvers . Bekijk dan onze standaard plantenbakken bij mat zwart, mat wit, hoogglans. Vorstbestandig en twee jaar garantie op alle polyester plantenbakken. Vind polyester bak op Marktplaats.


Lever Kunststoftechniek B. Voor iedereen een voordeel.


Vaak gaat het dan om eenmalige, een enkel . Heeft u voor uw bedrijf polyester bakken nodig van een bepaalde maat , met een specifieke vorm?

Waar de gewone consument vaak wel genoeg heeft aan één . Kleur: grijs Materiaal: betonlook polyester Afmeting. Neem contact met ons op en geef uw wensen door. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk.


Stoere CorTenstaal plantenbakken in elke mogelijke maat. Ons standaard assortiment polyester vloeistofbakken is daarom zeer uitgebreid te noemen.


Vrijwel elke maat van tot 50. Op maat gemaakt polyester vijvers. Alle afmetingen, kleuren en vormen zijn mogelijk.


Zeer tijdsbesparen de vijvers worden kant en klaar geleverd met de . Kemeling Kunststoffen is een specialist in oplossingen voor het opvangen, opslaan en opbergen van vloeibare en vaste stoffen en materialen. Daarnaast is polyester sterk en stootvast en zijn zaken als drains en skimmers eenvoudig aan te brengen. Ook filterbakken , quarantainebakken , waterlopen en.


Velerlei uitvoeringen mogelijk.


Zoals staande op poten, met put en maatindeling , met deksel . Maatwerk is ons specialisme. Wij leveren plastic bakken en kratten in afwijkende afmetingen en met specifieke eigenschappen. Efficiënte maatwerkoplossingen.


Wij maken uw kunststof vijverbakken op maat.

De voordelen van HDPE ten opzichte van polyester vijverbakken zijn groot. Maak uw tuin nog persoonlijker met een bloembak op maat ! Het monteren van wielen is standaard mogelijk tot een maat van 80xcm. Ze zijn in bijna alle vormen.


Staat u gewenst maat er net niet bij?


Wij krijgen steeds vaker te horen dat een architect of een klant net een iets andere maat.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.