jeudi 8 juin 2017

Betafence bekafor

De beste keuze voor residentiële omheiningen van de wereldleider in afsluitingen. Het afrasteringssysteem bestaat uit panelen, palen, beugels, voetstukken voor de . Draaddiameter: horizontale draad:mm - verticale draad:mm. Bekafor Classic is gemakkelijk te installeren.


Op zoek naar een goed omheiningssysteem voor in je voor- of achtertuin?

Vind betafence bekafor op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nu in de aanbieding van € 6voor € 518! De panelen worden met beugels vastgezet in het neusprofiel van de palen.


This economic fencing is a simple but effective way to border your property. Panelen met horizontale versterkingen zijde prikkels van mm. Verzinkt, gepuntlast en geplastificeerd.


Stuur naar een vriend(in).

De open paneel hekwerken van Betafence bestaan uit palen en panelen. Semi-ovale palen met sectie x . Vergelijk winkelprijzen. Ontdek hier de prijzen van alle Betafence omheiningen en vraag gratis offertes aan.


Helaas hebben wij niets gevonden voor Betafence bekafor paal antraciet.


Draadpanelen betafence donkergroen. De pnelen die een standaard breedte hebben van 2cm. A quality choice for residential areas from the worldleading fencing manufacturer.


Per stuk, inclusief BTW € 7per stuk, . Reeds gebruikt maar nog in goede staat.


Hoe deelnemen aan de actie? ONTDEK ONZE NIEUWE APP: Simulator voor Betafence afsluitingen. U kunt voortaan zelf de beste afsluiting voor uw toepassing selecteren.


Bekijk onze webshop voor ons uitgebreide assortiment!


De poorten van Betafence dragen daar alvast toe bij!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.