vendredi 14 août 2015

De verschrikkelijke badmeester

De verschrikkelijke badmeester (hardcover). Tegen zijn zin moet Lev van zijn vader op zwemtraining bij Brulboei, de allerberoemdste zwemkampioen ooit. Uitgever: Uitgeverij De fontein.


Lev de Bruin moet van zijn vader zwemlessen volgen bij de voormalige zwemkampioen Boris Brulboei. Het is een verschrikkelijke badmeester die enkel roept en tiert. Maar de papa van Lev wil zo graag dat zijn zoon kampioen wordt.

En zelf wil hij zo graag in het . Gegevens: Auteur: Douglas, Jozua. Marco said: De Verschrikkelijke badmeester gaat over het jongetje Lev. Meteen al in het begin krijg je een bloedhekel aan badmeester Boris . Maar Lev vindt hem de allerverschrikkelijkste badmeester ooit.


Kunnen zij de verschrikkelijke badmeester ontmaskeren? De Verschrikkelijke Badmeester heeft namelijk eenzelfde manier van vertellen, hoewel Jozua de vertaling naar de huidige tijd heeft gemaakt . Volgens zijn vader heeft Lev een geweldig zwemtalent, en dus moet hij trainen bij de legendarische. Ook werden er van het boek al meer dan .

Iedereen vindt hem te gek, want hij is knap en . Lev is een gewone jongen maar zijn vader wil dat hij een kampioen wordt. Daarom moet hij naar de zwemschool van de bekende zwemkampioen Boris . Recensie: Een spannend verhaal over een jongetje dat van zijn vader op zwemles moet omdat zijn vader denkt dat hij wel wereldkampioen . Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Een superleuk jeugdboek voor zowel jongens als meisjes.


Ik waarschuwde nog voor wat er in stond: veel letters, . Om in stijl te blijven zal ik net als de schrijver eerst een paar personages voorstellen, om te beginnen met onze . Maar door hem raken Lev en zijn buurmeisje betrokken bij een ontvoering.


Intertaal is de specialist op het gebied van taalstudieboeken. In de webshop en bij de uitgeverij vindt u een uitgebreid assortiment. Altijd een inspirerend advies.


Vader De Bruin hoopt dat zijn zoon Lev wereldkampioen zwemmen wordt.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.