lundi 31 août 2015

Bosch ahs 65 34 heggenschaar

Met een licht gewicht, transparante handbescherming, voorste handgreep met meerdere posities, . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Bosch AHS - - Overzicht. De AHS - heeft een meslengte van centimeter . Dé internetwinkel: vandaag besteld is morgen al in huis.

Dat maakt deze 7watt elektrische heggenschaar dan ook de ideale . De heggenschaar heeft een vermogen van 700W en biedt . Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Dankzij de kleine afmetingen zijn deze heggenschaar minder zwaar dan . Deze krachtige heggenschaar is licht van gewicht, maar is geschikt voor het zware snoeiwerk. Op zoek naar een lichte, maar toch erg sterke heggenschaar ? Hij is licht te handteren en werkt snel.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met . Klik op het positienummer in de afbeelding of plaats een vinkje in het bijbehorende vakje in de vervangingsonderdelenlijst om een artikel te selecteren. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis . Technische gegevens:Motorcapaciteit: 7WMeslengte: 6mmMesafstand: mmSlipkoppeling-draaimoment: 50 . Geringer terugslaggevaar bij het inschakelen van de heggenschaar. Licht en supersterk voor de zwaarste klussen.


De transparante handbescherming . Bekijk dus hier de mooie . Vergelijk de prijs van deze heggenschaar bij alle bekende webshops en.


BOSCH AHS - HEGGENSCHAAR. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat. Heggen van meer dan meter . Voor 12u bestel volgende werkdag in huis . Het is even wennen als je hiervoor met een kleinere heggenschaar gewerkt hebt. Laat de heggenschaar nooit gebruiken door kinderen of personen die met deze .

Zeer krachtige 700W vermogen - geschikt voor zware klussen - goede gewichtsverdeling - 34mm mesafstand. De richtprijs is 17euro.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.