mercredi 22 mai 2019

Mollennet

Anti- mollennet biedt bescherming voor uw gazon tegen mollen. Voorkom molshopen in uw tuin. Maatwerk vanaf €per m²! Mollennet biedt bescherming voor uw gazon tegen mollen.


Het kan daarom ook wel anti mollennet worden genoemd.


Materiaal: rotvrij, UV gestabiliseerde polypropyleen.

Wordt ook toegepast ter bestrijding van vogels in kerken en schuren. Geef de mol geen kans en leg mollengaas onder uw grasmat. Mollengaas is voordelig bij ons te koop in de webshop. Dit mollennet is makkelijk in gebruik en kan aan huis worden geleverd.


Dit sterke en duurzame mollengaas ( mollennet ) is makkelijk te plaatsen en kan aan huis worden geleverd.


Heeft mazen van 2cm op 5cm. Beschikbaarheid: In voorraad. Kleinmazige net die mollen op zeer effectieve en diervriendelijke wijze uit het gazon houdt. De mol kan niet door het gaas .

Deze geëxtrudeerde net is van rotvrij. Duranet mollennetten houden mollen op effectieve en diervriendelijke wijze uit het gazon. Rotvrij, UV-gestabiliseerd polypropyleen . Door het fijnmazige PP anti- mollennet ongeveer centimeter horizontaal onder het in te zaaien gras of graszoden te plaatsen krijgen mollen geen kans meer.


Hier vindt u alles over het laten plaatsen van mollengaas in het gazon.


Voor afhaling op zaterdag, ten laatste vrijdag VOOR 10. Op zich is de mol niet schadelijk, maar het zijn enorme graafmachines en maken hele gangenstelsels onder de grond en mols-hopen in uw gazon. Uitgebreide informatie over mollennet op deze pagina.


Signaleringsnet, afbakeningsnet, bouwwerfhekken, schaduwhalnetten en mollennetten.


Het assortiment van TF is voorzien van een breed scala aan netten. Ideaal in combinatie met . Gaat u graszoden leggen of gras zaaien? Wij hebben mollengaas voor elke tuin tegen de scherpste prijzen!


Mollen zijn gek op net opgeknapte tuinen, omdat door goede bemesting . Je kunt mollen effectief uit jouw tuin weren door een mollennet verticaal in te graven tot een diepte van cm. Onder het gazon helpt een horizontaal net op 25 . Leverancier van mollengaas en mollennet aan bedrijven en particulieren in Nederland en Belgi. Voordat u de nieuwe grasmat uitrolt of .

TIP: Nooit meer mollen met een mollennet ! Zorg dat de stroken telkens 20cm overlappen. Rol de graszoden uit met de hand. Leg de graszoden dicht tegen . Bomen zorgen dus voor obstakels die het graven bemoeilijken.


Wie de mol helemaal de toegang tot de tuin wil ontzeggen, kan een mollennet.


Amsterdam mollen gaas leggen gras leggen vervolg kijk ook even naar onze website.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.