mardi 14 mai 2019

Eetbare viooltjes

Eetbare viooltjes , doosje stuks. Violen zijn niet alleen een leuk ter decoratie, maar ze zijn ook heerlijk in salades, gebak en drankjes. Nee hoor, ook in de siertuin voelen ze zich thuis.


Wij zetten een aantal schitterende eetbare sierbloemen . Wist je dat… tal van bloemen eetbaar zijn en dus prachtig en decoratief zijn in zomerse salades. Voortaan kan je geur en kleur in de tuin combineren met .

Je hebt er dus dubbel plezier van. Laat je verrassen door de smaak van een driekleurig viooltje. Lees hoe gemakkelijk je deze eetbare bloemen aan gerechten kunt toevoegen.


Eigenlijk zijn alle soorten viooltjes eetbaar , enige is dat viooltjes die gekocht worden bij de bloemist of het tuincentrum vaak bespoten zijn en daardoor niet meer . Nooit geweten dat de prachtige, driekleurige viooltjes die zo maar spontaan in mijn tuin en tussen de tegels groeien, te gebruiken zijn in de . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we . Een bonte mengeling van eetbare bloemen. Wat is het verschil tussen eetbare violen die je in een delicatessezaak of Sligro koopt en de viooltjes uit de tuin? Viooltjes zijn gemakkelijk in verschillende kleuren te kweken en handig om .

Het mooie is dat veel planten die wij nooit met eten zouden verbinden wel degelijk eetbaar zijn en. En het leuke is: je kweekt deze bijzondere . Sommige bloemen zijn niet alleen mooi om naar te zien, maar zijn ook geschikt als fleurige en eetbare garnering bij allerlei gerechten. Ze zorgen er als het ware.


Bloemen staan mooi op tafel, in een vaas, of in de tuin.


Maar wist je dat je sommige bloemen ook kunt opeten? Tover je salade, vleesgerecht of dran. Wij beantwoorden al jouw vragen over eetbare bloemen!


Borago (komkommerkruid) bloempjes, eetbaar met een zachte komkommersmaak.


Niet iedereen weet dat er bloemen zijn die je kunt eten. Koken met eetbare bloemen is in! Foodies geeft een overzicht van de meest in de keuken gebruikte bloemen.


Pak je mandje, duik je tuin in en zoek tussen het gras en achter de struiken naar de lekkerste eetbare bloemen zoals bernagie, Oost-Indische . Er worden soms eetbare bloemen genoemd in recepten en ik vind het er prachtig uitzien. Waar kan ik eetbare bloemen kopen? Er is niks gezelligers dan bloemen.


In huis, in de tuin, maar óók… op je bord! Het ziet er ontzettend gezellig en vrolijk uit en tovert zonder moeite de saaiste .

Dit leuke mini-kweekkasje van . In chique restaurants worden de schotels vaak opgediend met een garnituur van . Het zijn veel meer dan je eigenlijk denkt. Als je goed gaat zoeken zijn er heel veel eetbare bloemen. Alleen is niet elke bloem lekker – dat is . Er zijn diverse soorten eetbare bloemen verkrijgbaar.


Voorbeelden zijn anjers, viooltjes , Oost-Indische kers, rozen en saliebloemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.