vendredi 17 mai 2019

Namen van planten zoeken

Nu is er weer iets nieuws: een app die aan de hand van een foto van een onbekende plant je vertelt om welk gewas het gaat. Ik moet een plantnaam zoeken van een plantje met mini hartjes tenminste. Natuurlijk zijn er altijd eigenschappen waaraan de door u gezochte plant zeker.


Het kan zinvol zijn om in één plantengeslacht te zoeken , bijvoorbeeld Acer, . Plantifier (Welke plant is dit) is een rubriek waar je tuinplanten, bomen, struiken en bollen. Stuur een mogelijke plantennaam door of stem mee op de reeds .

De unieke en populaire GroeiBloei plantenzoeker! Aan de hand van foto´s, kleuren, naam en hoogte vind je altijd de plant die je zoekt. Zo kun je proberen de namen op te zoeken in een plantenboek met illustraties. Een nadeel is, dat er zoveel planten in staan, dat je door de bomen het bos niet . Je ziet een prachtige plant , maar welke plant is dit eigenlijk?


Deze app biedt ook een leuke manier om meer plantennamen te leren, want als.


Nu kan ik ze even op zoeken en later zelf kopen als ik ergens wat moois zie :). Planten , bomen, bloemen en andere tuinonderdelen zoeken op kleur.

Vind de naam en tuinonderhoudstips. Nederlandse naam van de plantensoort. De naam van uw plant vergeten, of nooit geweten?


Grote kans dat een andere tuinier uw plant herkent en de plantnaam weet! Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


De Tuinen van Appeltern heeft een grote plantencollectie met o. Duizenden plantensoorten met Latijnse namen , onderhoudsadvies en andere nuttige gegevens. Ik ging er altijd vanuit dat de namen van planten Latijnse namen waren. Oftewel, in het kader van zoeken naar informatie, en dan ook nog in alle landen,. Baardgras - Polypogon monspeliensis.


Bastaardpaardenstaart - Equisetum x litorale.


Dus alle problemen zijn nu opgelost en toch veranderen plantennamen soms. Een andere reden waarom een plantennaam kan veranderen is dat er vroeger fouten zijn gemaakt. Wat te doen als je tijdens een wandeling een prachtige plant of bloem tegenkomt en graag de naam daarvan wilt weten? Het grootste aanbod aan kamerplanten vindt u op Fleurdirect.


Van tropische planten tot schaduwplanten.


Calathea, Yucca, Polyscias of Pachira! De meest gemakkelijk site om de flora van Europa te determineren.

U kan een foto van de te herkennen plant opladen via de Plantifier App en de leden van de MijnTuin. Je kan je eigen plantenlijst samenstellen en ook zoeken op een bepaalde . Planten determineren is niets anders dan de naam van de plant proberen te achterhalen. Dodoens ging zelf planten zoeken en bestudeerde de werking. Uiteraard kunt u daarbij ook binnen een bepaald plantengeslacht zoeken.


Weet u de naam van de vaste plant die u zoekt wel, dan kunt u gebruik maken van . In botanische nomenclatuur is een beschrijvende plantennaam een makkelijk te onthouden wetenschappelijke naam , in de hogere rangen.


Samen bevatten de beide naamlijsten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.