jeudi 13 juillet 2017

Wat te doen tegen vliegen buiten

Wij verzamelden tien goede ouderwetse tips en trucs tegen de . Want denk je met dit warme weer de deur open te kunnen zetten, of nog beter: lekker buiten te eten,. Vul een bakje water met kruidnagel of steek wat kruidnagel in een. Interieur Nieuws ELLE Decoration dingen die mensen met een schoon huis doen.


Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis!


Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen. Doe dus alles wat je kunt om het aantal vliegen tot een minimum te beperken. Vraag gasten ook of ze het deksel weer op de vuilnisbak willen doen nadat ze . Om nog maar te zwijgen over de vliegen die doen alsof jouw maaltijd van hen is!


Eenmaal je buiten zie je dat er een een vlieg in je limonade is gekropen. Vliegen blijven ver uit de buurt van dit gevaarte, dus je weet wat je moet doen als je een. Haal een aantal basilicumplantjes in huis om vliegen tegen te gaan. Wat doe je tegen die vliegenplaag in je tuin?


Vuile was of gebruikte sportkledij niet buiten laten hangen ( zweetgeur trekt ook vliegen aan ). Het vormt sowieso geen probleem om dit langs de minst zichtbare kant te doen.


Als je weet wat voor soort vlieg je hebt, kun je ook de oorzaak van de. Het zijn die dikke grote vliegen die hard brommen en tegen je raam knallen. Wij geven je oplossingen om dit te doen.


Je kunt vliegen ook buiten de deur houden, door geuren te verspreiden die ze niet lekker vinden. Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis, maar uitsluitend buiten. Ben jij op zoek naar de oplossing tegen vliegen in huis?


Zorg dat je vliegen niet hoeft te verjagen, door ze simpelweg buiten de deur te.


Je kan wat van deze geurtjes in huis rond druppelen. Dit kun je doen door je tuin schoon te houden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.