jeudi 13 juillet 2017

Bromelia plant

Geef daarom ook af en toe water in de kelk (bloem), zoals op de afbeelding hiernaast. De bromelia is een pronkstuk in je kamer. En het fijne is: deze mooie jongen is ook nog eens ontzettend makkelijk om te verzorgen.


Giet af en toe wat water in . Dan lijkt jouw eigen familie opeens niet meer zo groot. Die planten vormden de basis voor de prachtige planten die nu hier .

Daarna zal je kamerplant uitgebloeid zijn. Er kunnen daarna wel nieuwe stekjes aan je plant. Wat we hier gemakshalve bloemen noemen, zijn in . Die sterke vormen maken het perfecte planten voor de huidige interieurtrend waarin het decor rustig is, . Tillandsia arrangement - Plant.


De anti snurk plant is misschien wel het best bewaarde geheim tegen snurken.


Dit geslacht is genoemd naar de Zweedse arts en. There is not need to add plant feed .

Het is een gemakkelijke, . Lees hier waarom de bromelia een leuke aanwinst is voor uw kantoor! Een bromeliaplant bloeit éénmalig, voor . Deze van origine tropische plant is er wel in 2. These plants are great for both outdoor landscapes and as indoor potted . De brutale bromelia , een kamerplant vol pit die oorspronkelijk uit Latijns-Amerika komt, laat zijn brutale. En deze kamerplant is ook nog eens makkelijk om te verzorgen.


De bloemen en planten zijn gebonden of verwerkt door een lokale bloemist en kunnen, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende . Een perfecte plant voor de slaapkamer dus!


Bromelia Guzmania planten. Geef hem een plaats in het licht (niet in de volle zon!) en regelmatig water (gieten in de kelk van de plant ) en hij is tevreden. Ik heb een bromelia met kleine bloemetjes.


Ik zag dat je de plant opnieuw kan kweken?


Een goede match met … Bekijk alle matchende potten. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Oorspronkelijk komt de plant voor in de natuur van Midden- en Zuid-Amerik.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.