lundi 10 juillet 2017

Socarex buis

SOCAREX BUIS PRIJS PER M. Al onze socarex aanzuigleidingen PE voor regenwater. Pe socarex darm 32x2mm van hoge kwaliteit. De perfecte buis voor je regenwaterpomp.


Bij onze bouw heeft de aannemer twee socarexen voorzien in een pvc buis tot in onze regenwaterput.

Deze socarexen komen uit in de garage. PVC buis van 110mm) posts jun. Darm voor regenwaterpomp posts mrt. Socarex - PVC koppeling posts mrt.


Al drie keer is de kop van de socarex buis geschoten, waardoor flink wat . Ook de oudere naam polyethyleen wordt gebruikt, en is in feite nog de meest courante . Deze PE-darm BSN heeft een diameter van 22mm en een lengte van 10m.

Bruto prijs: €per m. Smart uw webwinkel voor particulieren en vakmannen. Gratis levering vanaf €499. Snelle levering in heel België.


POLYETHYLEEN BUIS BSR OP . Of kan ik een waterleiding (alupex of socarex ) extreem ommantelen met isolatie zodat de leiding niet kan bevriezen in de winter? Bvb een zuil metselen van . Levertermijn: 1-Werkdagen. PE Industrie en rioolpersleiding.


HDPE buizen met speigellashulpstukken of electrolasmof.


Rol socarex versterkt van m. Op rol van 100m = op bestelling. Die buis leg ik zigzag op een licht hellend dak (naar het zuiden gericht). Technische informatie, - de koppeling voorkomt buigen en houdt de buizen exact op hun plaats - de beslagring aan de binnenzijde van de buis zorgt voor de . Fabrikant kunststof buizen en fittingen.


De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief Recupel -en andere bijdragen.

DYKA HDPE BUIS PERSRIOOL DIA 1x 11. EUCALENE HDPE gaz - gas tubes - buizen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.