jeudi 25 août 2016

Zwemband hydrokids

Hydrokids - Zwemzitje maat ( 0-kg) - Geel. Voor ons meisje van ruim die de zwemband afschuwelijk vind. Perfecte staat, maar keer gebruikt. In originele doos met handleiding.


Nieuw in doos, we hadden er twee en deze vergeten te ruilen!


Superfijn in het zwembad op vakantie. Voor 22:uur bestel volgende werkdag in huis lekker. Bestel HydroKids zwembanden online op Babypark. Bekijk het ruime aanbod Baby-artikelen bij Fun!


Laat je baby wennen aan het water op een veilige manier.


Door vrij te plonsen en te schoppen, kan je baby . Aangeboden, zwemband hydrokids voor kinderen tot jaar of 11kg. Zwemband van het merk HydroKids is beschikbaar bij Paradisio voor de prijs van €0. Levering gemiddeld binnen 3 . Kom je in een speelgoedwinkel, dan heb je kans dat je een vrolijke opblaasband naast zwembandjes en een zwempakje met drijvertjes ziet hangen.


Wordt je kindje te groot voor een zwemband met zitje? Dan is de volgende stap leren zwemmen! Met deze zwemvestjes lukt dit in een handomdraai. Kies het aantal gewenste producten.


Het platte gedeelte is ontworpen om comfortabel rond de arm van je . Van zwembandjes en zwemvesten tot waterpistolen en schuimrubberen speelgoed voor in het zwembad.


Hier vergelijk je het leukste waterspeelgoed. Geen zwembandjes , zwemvesten of opblaasbandjes meer mee. Op basis van onze jarenlange ervaring met drijfmiddelen voor kinderen én het . Cars Zwemvleugels - Zwembandjes - Armband.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.