vendredi 19 août 2016

Little tikes klimtoren met glijbaan

Little Tikes Speelcentrum - Dubbele Glijbaan. De makkelijk te beklimmen toren heeft een golvende glijbaan. Koop of Verkoop little tikes speeltoestel op Marktplaats.


Kleur is een beetje door de zon afgegaan maar zeker nog klaar voor uren speelplezier. Speeltoestel glijbaan giant little tikes XXL klimtoren. Zeer leuk en gevarieerd klimtoestel Twee glijbanen Klimmuurtje Stevige constructie.


De vrolijk gekleurde glijbaan is bovendien inklapbaar en dus . Met deze klimtoren met grote en kleine glijbaan bezorg je je kinderen uren spelplezier. Er zijn meerdere rotswanden om omhoog te . Handig opklapbaar om makkelijk op te . Nodig de hele buurt uit om te komen spelen. SMOBY KLIMTOREN MET GLIJBAAN EN GLIJPAAL240X173X1CM. Met grote glijbaan en geheime speelruimte aan de onderzijde.


Heel veel speelmogelijkheden met dit stoere klimrek!


Smoby speelcomplex Klimtoren. Speelhuisje in vorm van echt kasteel met klimtoren , glijbaan en open haard! Afmeting 147(l)x127(b)x130(h) cm. Classic Castle - Speelhuis met glijbaan.


Nu in de aanbieding van € 131.


Gratis verzending Dit speelhuis kan binnen en bui. Te koop: speeltoestel in hout met glijbaan en mogelijkheid tot schommels, alle bouten en schroeven in. Stoer little tikes speeltoestel klimtoren met glijbaan. Super leuk populair klimtoestel wat perfect is voor klimmen, glijden, en het verkennen van de wereld.


Dit stoere kasteel bevat een deur en ramen, een.


Met klimtoren , glijbaan en open haard! BNB Wood - Geldig van 05 . Het speeltoestel heeft meerdere speelopties: Een schommel, een glijbaan en het .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.