mercredi 17 août 2016

Schaduwkruid

Bijna iedereen die graag in de tuin werkt weet hoe vervelend onkruid kan zijn. De aanbieding omvat:- Set van planten- in pot (liter - P9)- Gratis bemesting voor bestelde planten. Een halfstruikje met leerachtig groen blad.


Witte bloempjes in april en mei maar van weinig betekenis, het is vooral het blad dat opvalt ook omdat het . Niet zo vreemd want deze groenblijvende bodembedekker . Pachysandra vormt worteluitlopers.

Bloeikleur: Witte bloemtrosjes. Koop nu en betaal pas over dagen! Een bodembedekken houtachtig halfheestertje.


Schaduwkruid “Green Sheen” is een wintergroene en goed winterharde bodembedekker. Als randplant of als bodembedekker te gebruiken. Om grote vlakken mee te vullen, ook voor . Wintergroene bodembedekker met leerachtig blad.


Met deze plant kan eindeloos worden gevarieerd in vorm. Hij vormt een dichte mat .

Blokvormen, een bodem bedekkend tapijt, slingers, randen, tuinarchitecten weten met . De pachysandra verspreidt zich met . Nederlandse naaSchaduwkruid. Verspreidt zich met ondergrondse uitlopers. Het is een wintergroene bodembedekker die graag een plaatsje in de schaduw krijgt.


Dit is een wintergroene bodembedekker die het beste in de schaduw geplaatst kan worden. Deze bodembedekker heeft groene bladeren.


Een traag groeiende bodembedekker met witte bloempjes die in maart-april verschijnen. Bloemkleur:wit, bloeitijd:maart-mei, hoogte:20cm. V planten groep vasteplanten uiteindelijke hoogte . Waar kun je het beste een tuinplantenwinkel.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Bodembedekkende vaste planten. Zeer gekende en populaire groenblijvende bodembedekker voor volle zon .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.