lundi 8 décembre 2014

Wat te doen tegen fruitvliegjes in huis

Als je fruitvliegjes weg wilt hebben maar je hebt dit niet in huis : azijn rode. Wat rode wijn in een flesje of glaasje naast het fruit zetten de vliegjes zijn dol op. Met deze handige huis -tuin-en-keuken-tips voorkom en bestrijd je ze! Ook kun je wat azijn in het putje van je wasbak en in het afvoerputje gieten.


Hoewel kruidenplantjes goed werken tegen fruitvliegjes , kun je het aantal.


Slaapkamergeheimen onthuld: dit doen we het allerliefst als we niet slapen.

Al die heerlijke zoete fruitsoorten die nu overal in de supermarkten te koop zijn brengen met deze zomerse dagen vaak helaas vaak wel van die vervelende . Tips om fruitvliegjes buiten de deur te houden. Huismiddeltjes tegen fruitvliegjes. Daar kun je dus je voordeel mee doen : zet wat kruidenplantjes naast je . Maar waar komen die fruitvliegjes in je huis zo snel vandaan?


Wat beter werkt is een val maken op fruitvliegjes te bestrijden.


Ze worden door wetenschappers zelfs zeer gegeerd om onderzoeken mee te doen. Weet wat te doen tegen fruitvliegjes !

Dan is het belangrijk dat u een goede luchtstroom heeft in uw huis. Wat kun je doen tegen fruitvliegjes ? Probeer deze huis -tuin-en-keukentips tegen fruitvliegjes eens! Als fruitvliegjes eenmaal de weg naar uw horeca onderneming of huis hebben gevonden dan is het tijd om direct actie te ondernemen. De fruitvliegjes zitten niet voor niets in uw huis : de vliegjes komen namelijk af op.


Om fruitvliegjes te voorkomen kun je er het beste voor zorgen dat je geen.


Tip 3: Kies je ervoor om azijn in een bakje te doen voor het vangen van de fruitvliegjes ? Behalve dat er geuren in huis zijn die ze heerlijk vinden en waar ze op af. Met deze kennis in je achterhoofd kan je hier je voordeel mee doen. Fruitvliegjes hou je weg door nergens eten te laten liggen, maar dat weten we inmiddels wel. Hetzelfde kun je doen met een bakje stroop.


Heb jij nog handige tips tegen fruitvliegjes ? Wat kan het apparaat allemaal eigenlijk?


We hebben geen huis , geen vast verblijf en we verplaatsen van plek naar plek. Het fruitvliegje dankt zijn naam aan wat hij als voedingsbron gebruikt (fruit). Deze wordt dan ook door kwekers e. Alles om fruitvliegjes te bestrijden vindt u bij InsectDirect. Op zoek naar een oplossing tegen die vervelende fruitvliegjes ?

Er zijn meerdere slimme manieren op fruitvliegjes aan te pakken. Zeker op warme dagen lijkt je huis wel een opvanghuis voor fruitvliegen. In de zomer komen ze ineens tevoorschijn: fruitvliegjes ! Laat geen rottend fruit liggen want er zitten in no-time vliegjes op.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.