lundi 29 décembre 2014

Glijbaan dinosaurus

Glijbaan in de vorm van een dinosaurus. Afmetingen: 1x 9x . Het wordt een fantastische zomer met deze groene glijbaan. De glijbaan heeft de vorm van een dinosaurus en beschikt over extra ruimte onderin.


Vind glijbaan dino op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed! Toon voorraad bij jou in de buurt. Wat zijn de specificaties?


Dolle pret voor de allerkleinsten met deze Dinoglijbaan van Paradiso!


Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Deze dinoglijbaan zal gegarandeerd voor veel pret zorgen in de tuin. Met een leuke kruiptunnel zodat je kind zijn motoriek kan oefenen.


Peuterglijbaan in vorm van Dino te koop.

Nog in perfecte staat, geen verkleuringen. Heeft steeds na gebruik in garage gestaan. Unsubscribe from rustig36? KBT glijbaan Tsuri 10ft fuchsia.


Met extra ruimte onder de glijbaan zodat je je kunt verstoppen!


DINOSAURUS GLIJBAAN MET SCHUILPLAATS ONDER DE GLIJBAAN Expand. Leuke speelgoed voor uw kind! Deze dinosaurussen racen steeds over de glijbaan af en klimmen weer op.


Dinosaurus glijbaan tunnel speelgoed - Prehistoric the Tunnel. Geniet met uw kinderen van de zon in eigen achtertuin. Halfhoogslaper Pingo taupe met glijbaan en speeltent- dinosaurus perfect voor prijzen verlaagd met een ontwerp modern.


Hoog niveau altijd beschikbaar in . Glij in een rubberen bootje van meerdere glijbanen langsheen een indrukwekkend vulkanisch rotslandschap.


Met een glijbaan , een opblaasbare dino en een glijbaan voor de ballen is er genoeg te doen. Sluit de tuinslang aan op het daarvoor bestemde mondstuk en er . Een Pino halfhoogslaper met glijbaan met tent van Vipack is een leuk bed. Verkrijgbaar in grenen gelakt, wit en grijs (taupe), Robuust en veilig!


Enkel de stickeroogjes ontbreken op de dinosaurus.

Ik verkoop de glijbaan omdat mijn kindjes al jaar zijn .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.