mardi 9 décembre 2014

Mollengaas

Mollengaas biedt bescherming voor uw gazon tegen mollen. Het kan daarom ook wel anti mollengaas worden genoemd. U knipt met een schaar het mollengaas op maat en legt het gaas eenvoudig vast met onze gronddoekpennen.


Vind mollengaas op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Hier vindt u alles over het laten plaatsen van mollengaas in het gazon.

Geen molshopen meer in je gazon dankzij dit mollengaas. Eenvoudig te plaatsen onder grasmatten voor het weren van mollen. Snelle levering uit voorraad!


Bescherm uw eigendommen met behulp van anti mollen- en vogelgaas uit onze webwinkel.


Bekijk de afmetingen van uw voorkeur online! Anti mollengaas is een diervriendelijke oplossing om mollen uit de tuin te weren. Hier kan je mollengaas op rol of per m kopen en laten leveren aan een . Antimollengaas is een kleinmazig kunststof gaas.


Het wordt direct horizontaal onder de graszoden aangebracht.

Het voordeel van mollengaas ten opzicht. Zodoende kunnen de mollen . Een korte video over hoe mollengaas onder gras wordt gelegd. Alles uit voorraad en binnen werkdag thuis bezorgd.


We willen graag mollengaas plaatsen. Elke tuinaanlegger die we aanspreken, zegt dat mollengaas enkel kan in combinatie met grasmatten. Sterk maar toch flexibel, eenvoudig op maat te knippen met een schaar. Op een diepte van circa 5 . Het anti- mollengaas biedt daarvoor de oplossing.


Door het gaas horizontaal onder de grasmat te leggen komt er bij u geen mol meer boven de grond.


Dit Anti- mollengaas dient u onder uw graszoden te plaatsen. De mollen kunnen daarna niet meer naar boven, waardoor de molshopen ook niet meer zullen . Anti - mollengaas Talpa voorkomt de hinderlijke molshopen in het gazon. Het gaas dient onder de grasmat te worden aangelegd.


Zeer goede kwaliteit mollengaas of ook wel antimollengaas genoemd.


Het grootste aanbod Grond- en Worteldoek vind je bij MijnTuin. Met mollengaas wordt uw gazon . Last van mollen en muizen die uw grasmat vernielen? Met (anti) mollengaas en muizengaas kunt u dat voorkomen.

Zoekresultaten voor mollengaas. Koop uw tuinartikelen eenvoudig online. Levering in Nederlan België en Duitsland. Gratis verzending vanaf 50.


Mollen zijn een doorn in het oog, zeker wanneer het prachtig onderhouden gazonnetje wordt herschapen in een maandlandschap vul putten en kraters.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.