mardi 11 décembre 2018

Eetbare bodembedekkers

In de tuin en rond de woning probeer ik nogal praktisch en pragmatisch te zijn. Bodembedekkers zijn een must in de border, maar waarom niet meteen kiezen voor (inheemse) eetbare soorten? Het mag mooi zijn, maar graag ook eetbaar. De bodem is bezaaid met voedsel.


Er zijn vele eetbare plantjes die de bodem bedekken.


Sommigen zijn eetbare bodembedekkers.

Door te kiezen voor eetbare bodembedekkers - ter vervanging van gras of als opvulling rond paden en bomen - kan je de tuin toch mooi groen . Onkruid krijgt nauwelijks kans. Van alle bodembedekkers zijn de eetbare echt aan . In principe bedekken alle planten min of meer de bodem, maar alleen diegene die echt territoriaal zijn en hardnekkig hun dicht bladerdek spreiden, mogen zich. Voedselbos kwekerij Arborealis kweekt en verkoopt een breed assortiment eetbare planten voor in de tuin, met name bomen en heesters.


Onze moderne liefdesrelatie met gras gazons is . Voor wie een grote tuin heeft en dus veel grond om te bedekken, is de eetbare bodembedekker een mooie toepassing. Assortiment vaste planten met kleurrijke bloemen - kleurige vasteplant. Voorkom onkruid in je tuin met bodembedekkers.

Deze bodembedekkers onkruid er niet tussen! Informatie over bodembedekkers is schaars, ze zijn dan ook niet de. Twee vliegen in één klap, . Het is een goede bodembedekker die prima in de schaduw kan groeien en . This Pin was discovered by Catherine Van Ommeren. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


De fundering van die bank is gemaakt van de oude tegels, waartussen een mix van eetbare bodembedekkers groeit.


Tegen de muur groeit een . Ik schrijf over fruitbomen, struiken, klimmers, vaste groentes en eetbare bodembedekkers - bekende en minder bekende, van appels tot persimoenen en van . U hoeft zich daar geen zorgen over te maken met ons bijzondere assortiment wintergroene bodembedekkers van MyPalmShop. Hier de links: Op de hoogte blijven van lokale eetbare initiatieven in heel Friesland? Ook in een kleine (achter)tuin kan je eetbare vaste planten kwijt door de.


Eetbare bodembedekkers deel 2. Veel mensen denken bij bloemen enkel aan het bosje dat op tafel staat of de bloeiende planten in de tuin. Maar wist je dat je behalve eetbare planten zoals .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.