jeudi 11 juillet 2019

Kleppen roderen

Inslijpen: Klep demonteren, kool en aanslag weghalen. Dit doe ik door de klep in een boormachine te doen en hem dan . Honda Amigo Cilinder jun. Hoe zit dat juist, met die pasta om kleppen te roderen ? Gefeliciteerd u heeft zojuist een hoogwaardige Titanium klep aangeschaft.

Deze kleppen worden in Europa geproduceerd naar de hoogste normen. De kleppen en zittingen roderen , tenzij je hem reviseer dan moet je ze even slijpen (daar is apparatuur voor) en dan even roderen. Door het roderen van de kleppen zitten deze nu iets dieper waardoor de klepspeling kleiner geworden is.


Hierdoor gaan de kleppen minder . Snelste levering in gehele BeNeLux.


Zuiger en kleppen gereedschap. Speciaal gereedschap voor (de)montage en revisie van zuigers, cilinders, kleppen en aanverwanten. Na de kleppen te hebben voorbereid (zie andere video) monteer je ze met een kleppentang.


Vanavond kleppen roderen en alles uitwassen.


Minder leuke job maar moet ook gebeuren en is extreem belangrijk want er zat teen en tander . Een mooi Timelapse filmpje gemaakt met de Ga Professioneel Held 2. Bij het roderen van de kleppen kwamen we tot vaststelling dat de klepgeleiders en klepstelen veel hadden afgezien. Dus stonden voor een keuze, deze zo laten. Dan uw nieuwe kleppen roderen in de geslepen zitting.


Denk daarbij aan scherpe randjes aan de tandwielen en kleppen , relatief ruwe cilinderwanden en stroeve zuigerveren. Het roderen of inrijden van een nieuwe motor moet ervoor zorgen dat alle bewegende delen (zuiger, kleppen , drijfstang enz.) goed op elkaar . Bij een brommer roderen moet je gewoon altijd goed warmdraaien,. Voorbeeld van een cilinderkop revisie Porsche Cayenne 3. Alles terug monteren en tussen de reserve beugel wat slijppasta aanbrengen.


Dan de beugel rustig roderen door rond te draaien. Veel mensen onderschatten het belang van roderen.


Na rodage , of wanneer klep of zitting vervangen werden, zal. Nu heb ik een costcast liggen met kromme kleppen , en wil de. Maar om goed af te dichten zou ik ze toch roderen met stokje en pasta tot je .

Michel schreef: Ik doe het altijd aan de binnenkant met koperen borstel op boormachine daarna de klepjes terug roderen ). Echter kan ik het niet voor elkaar krijgen om de klep te verwisselen. En stel de kleppen (koude klepspeling). Nu kan je wat feller gaan rijden ( roderen ) en gaat hij het vermogen beter overbrengen. Kleppen stellen dient met een koude motor te gebeuren SCOOTERMENU.


Dus moet hier na het roderen (inrijden) een beetje de gulden middenweg worden . Afbeelding Kleppen regelen.


NOG ENKELE OP STOCK door takegawa bewerkte kop;inlaat en uitlaat bewerkt,gepolierde uitlaat,gepolierde kleppen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.