vendredi 26 avril 2019

Herstelgras

DCM Riparo is graszaadmengsel voor gazonherstel en doorzaai na verticuteren met snelkiemende graszaden en een goed inwortelingsvermogen. Herstelgazon graszaden om plekken door mol, hon verticuteren opnieuw in te zaaien. Lees hier hoe het gedaan moet worden.


Door het veelvuldig betreden van een gazon of na het verticuteren, kunnen er kale plekken in het gras ontstaan. Het gazon herstellen door bijzaaien zorgt . Hestelgazon wordt gebruikt om het jaar rond beschadigde en kale plekken in het gazon in te zaaien zonder .

Door verschillende redenen kan uw gazon er minder fraai bij komen te liggen dan dat u wenst. U kunt dan het beste wat gras bijzaaien. De grassoorten in dit herstelgazon-mengsel zijn specifiek geselecteerd op snelle kieming, ook in de winter bij lage . Stel dat je gazon weinig voeding heeft en dat je het vaak kort maait.


Dit, gecombineerd met veel regen.


Bekijk de DCM Tuintip: Gazon herstel zaaien Vivimus. Zeg de kale plekken in uw gazon vaarwel. Ze zijn vaak het gevolg van een strenge winter, een droge .

Kale plekken kunnen een gazon behoorlijk ontsieren. Bij een verzwakt gazon gaat het snel van kwaad naar erger: er ontstaan kale plekken in het gazon. HERSTELGRAS Doorzaaien zorgt voor meer gras uit bestaand grasland.


Goed grasland is de basis voor een rendabele melkproductie. Een lagere kwaliteit van.


Snelkiemend gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Fijne structuur van het gras voor een strakke structuur . Voor het inzaaien van kale plekken of doorzaaien na verticuteren. Kan het jaarrond toegepast worden.


De zaden zijn speciaal omhuld om te voorkomen dat ze . Rapide Herstel is een mengsel voor het herstel of de doorzaai van gazons die beschadigd zijn door mollen, ziektes, extreme droogte en wateroverlast. De zomervakantie loopt weeral op zijn laatste benen.


Het einde van de zomer betekent voor tuinliefhebbers extra werk, ook met een gezontapijt. Riparo herstelgazon is geschikt om kale plekken in uw gazon te herstellen of om door te zaaien na het verticuteren. Het product bevat snelkiemende . Levering gemiddeld binnen dagen.


Zaai in met herstelgazon voor een snelle opkomst!


Na een koude winter is uw gras vaak niet meer zo mooi.

Ga daarom in maart aan de slag met het herstel van uw gras. Snel en gemakkelijk kijgt . De komende drie tot vier weken zullen de herten alleen de stenen loop tot hun beschikking hebben. De reden hiervoor is om het gras de . Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . Voorkom problemen in uw gazon of los ze snel op met het advies en de producten van Horta.


Uw partner voor een mooie tuin met een groen en gezond gazon. Er bestaan immers verschillende grassoorten die verwerkt zijn in tal van mengels.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.