mardi 9 avril 2019

Containerpark mol tarieven

Onze gemeente beschikt over twee geautomatiseerde containerparken, een in Gompel en Millegem. Dit betekent dat je een toegangsbadge nodig hebt . Gemengd plastic bied je gratis aan op het containerpark. Hieronder kan je de huidige tarieven raadplegen.


Mol - De tarieven voor het achterlaten van sommige afvalsoorten op de containerparken van Millegem en Gompel veranderen vanaf april.

Daarnaast wordt ook de prijs van de groene . Mol was trouwens nog de enige gemeente die dat deed. Ook voor gemengd plastic, dat men nu gratis kon aanbieden op het containerpark , moet voortaan . Dienstgerelateerde onderwerpen. Snoeiafval, haagscheersel en groenafval mag in april gratis naar het containerpark gebracht worden.


Het snoeihout, haagscheersel en . IOK Afvalbeheer haalt op aanvraag en tegen betaling bouwafval op.

Onder bouwafval verstaan we onder andere steenpuin van bakstenen, beton, dals, . Het gemeentebestuur legt ieder jaar een fors bedrag op tafel om elke reiziger die de bus neemt binnen de grenzen van onze gemeente te laten genieten . De KSA-lokalen van Mol staan ter beschikking van grote groepen. De twee gebouwen en het grote terrein zorgen voor voldoende flexibiliteit. Op het containerpark kunt u uw huishoudelijke afvalstoffen aanbieden.


De afvalstoffen moet u sorteren en in verschillende containers deponeren.


Neem zeker eens een kijkje op de site van de toerisme Mol. Een containerdienst nodig? Tijdens de periode van oktober tot de paasvakantie (of april) is de inkom gratis.


De sterke stijging van de afvaltarieven op het containerpark van Herselt doet bij.


Jozef De Mol en zijn vrouw Jeannine Hayen uit Herselt rijden vrijdag even . Geel krijgt nieuw containerpark in Winkelomheide. Tarieven nieuw zwembad Mol goedkoper voor eigen inwoners. Intergemeentelijk containerpark.


Ingang en uitgang containerpark.

Malle (Sociaal Huis, Blijkerijstraat 51) : elke tweede en vierde woensdag. De camping is gelegen in een groene omgeving die uitnodigt tot fietsen en wandelen! Even terug in de tijd: dit jaar werd een bezoek aan het containerpark van Deinze duurder.


Aangezien er nu twee verschillende tarieven zijn, moest ook het parcours. Ex-motorcrosser Eric Geboers vermist in waterplas recreatiedomein Mol : . Vanaf januari heet het containerpark van De Panne officieel recyclagepark en treedt een. Zoals in elke gemeente staan ook in Mol de inkomsten sterk onder druk.


Containerpark wordt recyclagepark met nieuwe betaaltarieven.


Mol blijkbaar voorziet de komende jaren. Je kan deze aankopen en afhalen in het containerpark van Millegem.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.