vendredi 26 octobre 2018

Stalen frame op maat

Een stalen tafelframe op maat laten maken? Stalen frame tafel met bank. Wij gaan speciaal voor u aan de slag en zorgen voor het beste resultaat.


Alles wat we maken is maatwerk en hebben dus . Dan kunt u bij Gerritsen Metaaltechniek terecht voor een stalen frame op maat.

Door jarenlange ervaring, moderne apparatuur en vakkundig personeel zijn wij . Ontwerp samen met Robbert uw eigen stalen frame of onderstel op maat. Warm of koud gewalst staal, corten en RVS, alles behoort tot de mogelijkheden. Wij maken onze deuren ook op maat.


Zo bouw je zelf een prachtige eikenhouten tafel met stalen frame. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Daarnaast metalen lampen, stalen kasten, industriële . Hij maakte een stoere eikenhouten tafel met stalen frame.

Het helpt als je de stalen buizen alvast op maat laat maken bij de winkel. Hierdoor is het staal goed zichtbaar. De hoogte van het frame maken wij passend bij het eventuele tafelblad dat u besteld. De kokermaat van dit frame is 30mm . Zit uw maat er niet tussen, we maken de balkenhouten tafel graag naar wens op maat.


Op maat gemaakte stalen frames ? Mooie decoratieve tafellamp op maat gemaakt , SCAPA lampkap op maat gemaakt.


Amazone wortelhout opgebouwd in stalen frame. IJzeren deurframe voor tuindeur op maat. Wij kunnen veel op maat voor u maken, helemaal naar uw stijl en passend bij uw.


Wel leveren wij allerlei verschillende stalen onderstellen, poten en frames ! OmschrijvingHet frame is geheel opgebouwd uit een stalen frame koker 50x50mm, deze kan blank gelakt of in een kleur gespoten worden.


Wij van Woodville maken jouw droombank op maat ! Inbouw houthaard Diessen met stalen frame op maat gemaakt. Hout inbouwhaard met op maat gemaakt kader – Diessen. Eettafel blank staal U- frame. Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusief .

Dit stoere bankje genaamd Job wordt geproduceerd door Houtmerk en is een perfecte combinatie met onze eigen collectie tafels of onze andere designmerken. Geldt dit ook voor de oudere frames ? Want ik had ook ergens gelezen dat je bij de oudere frames een kleinere maat moet kiezen? Wij bouwen frames op maat , altijd in staal en hoofdzakelijk in lugloze bouwwijze.


Dorema Royal 3De Luxe voortent Incl.


Voortent Doréma Royal 3De Luxe incl. Staal frameDe Doréma Royal 3De. Naast de op maat gemaakte frames levert Martelly ook complete fietsen op basis van de.


Martelly maakt stalen frames in Columbus Zona, Columbus Spirit en . Compleet luifelframe uitgevoerd in staal en leverbaar in diverse maten. Maat - omloop tot 9cm.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.