lundi 15 octobre 2018

Huis insecten

Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van veel voorkomende insecten. Consulteer de Rentokil ongediertegids. Insecten komen ook in woningen voor.


In veel gevallen drukken de bewoners hen plat zodra ze hen zien.


Helaas zorgt dit in veel gevallen niet . Jeukende rode bultjes, soms zelfs pijn en allergie.

Vlooien kunnen onuitstaanbare plagen veroorzaken. Heb jij last vlooien in je huis ? Onze lokale bestrijders helpen u graag met ongediertebestrijding of preventie. Bel of mail ons vandaag nog!


Deze oersterke insecten zijn dol op kruimels, maar dat brengt ze niet uw huis binnen: het weer is de grootste boosdoener.


Kruipende insecten aantreffen in huis is vervelend want ze kunnen heel wat schade veroorzaken. De aanwezigheid van kruipende insecten in uw bedrijf of huis is erg vervelend. Ze geven een onhygienisch gevoel en kunnen heel wat overlast veroorzaken .

Hieronder vindt u eerst het rijtje met kruipende insecten die over het. Het is nooit fijn uw huis of bedrijfspand te moeten delen met één van de duizend soorten insecten die in dit land voorkomen. Je kunt boenen, schrobben of de deuren dichthouden, maar er zitten alsnog heel veel insecten in je huis.


Daarom belt Wout met Bart Knol. Je maakt het de beestjes moeilijk door je huis goed te ventileren: daarmee zorg je dat. Twijfel je of het om zilvervisjes of papiervisjes gaat, laat de insecten dan.


Je ziet ze bijna nooit, maar je huis zit vol enge monsters.


Ze eten dode insecten , etensresten en zelfs afgeknipte vingernagels die achter de kussens van je . Het is een vochtig huis , dat veel insecten lokt. Spinnen, muggen, torretjes, sprinkhanen en oorkruipers. Alles wandelt naar binnen, ondanks de horren voor de . Met de hogere temperaturen stijgt het aantal insecten in huis explosief. De Consumentenbond zet op een rijtje wat je daar aan kan doen.


Wespen zijn de schrik van elke ouder.


Ook muggen en vliegen hou je liever . Neem maatregelen om overlast van insecten in uw huis te verminderen. Het is belangrijk om actie te ondernemen tegen een invasie van insecten. Ongedierte in huis voorkomen doe je met onze tips!

Zilvervisjes in huis kun je bestrijden door een vochtvreter neer te zetten in de ruimte waar.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.