lundi 11 septembre 2017

Saffraan bollen kopen

In onze webshop kunt u eenvoudig uw saffraan bollen online bestellen. Wij verkopen reguliere, niet-biologische bollen , en biologische saffraan bollen. Crocus Sativus is een herfstbloeiende krokus.


Dit bloembolletje is ook bekend als de Saffraankrokus. Van de meeldraden wordt saffraan gemaakt. Bestel online Saffraan Bollen bij Crocussativus.

De saffraan kan je oogsten als de bloemen open gaan. Tips bij het kopen van saffraan. Eersteklas Nederlandse saffraanbollen.


Gratis bezorging vanaf 50 . Na deze periode kunt u de bollen rooien en weer op een ander stuk grond herplanten. Zo hoeft u dus maar keer bollen te kopen om daarna vele jaren saffraan.


Om saffraan te oogsten hoef je alleen de lange, slappe stempels uit het midden van de bloem te. Bloembollen leverbaar vanaf mei tot en met september.

Meer informatie over Saffraan krokus vindt u bij Bakker. Op onze website vindt u alle informatie om zelf saffraan te kunnen kweken. Tevens verkopen wij eerste klas crocus Sativus bollen waarmee u uw eigen saffraan.


Naast specerij wordt saffraan soms ook gebruikt als kleurstof voor textiel en ook. Als je saffraan wilt kopen , is het beter om draadjes te kopen dan poeder.


Daarna, en zonder verdere mest, werden de bollen geplant. Als je deze bollen nu plant, oogst je volgend jaar misschien wel wat van dit. Hallo ik heb een vraagje kan men het hele jaar door crocus saffraan kweken of bollen planten of zaaien hier in.


Waar kan ik die bollen kopen ? Saffraan is een peperdure specerij die doorgaans professioneel in.


Hierin zit alle kleur en smaak van de saffraan. Gedurende de 2-weken aanhoudende bloei worden de bloemen geoogst. Voordat ze verwelken moeten de . Er bloeiden ongeveer de helft van de bollen met bloem.


Saffraan kweken: dit doe je heel simpel door de bolletjes van de. Deze winter zijn ze alleen . Het zijn bloembollen die er uit zien als krokussen (krocus sativus) Je plant .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.