lundi 26 décembre 2016

Lamellen terras

Terrasoverkapping met lamellen die u volledig kan openen of sluiten. Geniet van de lente tot de herfst van uw terras. Optioneel terrasverwarmer.


Premium lamellendak, een lamellen ( terras )overkapping voor particulier of horeca. Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met .

Het is een geweldige ervaring. Plaatsnemen in uw loungestoel op een schaduwrijk terras , en met een druk op de knop de blauwe lucht tevoorschijn toveren. De lamellendak terrasoverkapping met beweegbare lamellen is een stijvolle toevoeging aan uw tuin, die tegelijkertijd ook zon en regen weert.


Deze waterdichte aluminium terrasoverkapping is een flexibele buitenruimte,.


Dankzij het design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in zijn . Dit geeft de Livinshade terrasoverkapping met (gemotoriseerd) lamellendak een. Bij gesloten wanden kan u ook kiezen voor beweegbare houten lamellen. Op de heetste dagen van het jaar zit je heerlijk onder een lamellendak!

Wat zijn de mogelijkheden bij een terrasoverkapping met lamellen ? Zijn ze zonwerend en waterdicht? Welke mogelijkheden zijn er? De lamellen beschermen u tegen de zon en zorgen voor de gewenste afkoeling en . Dankzij lamellenoverkappingen creëer je een buitenruimte waarvan je het hele jaar kunt genieten. Een zithoek om urenlang te lezen of je tuin . Lamellen terrasoverkapping van Biossun.


Overkapping van Biossun gebaseerd op een bioklimatologische architectuur.


Ontdek de Moderne Aluminium . Het gaat om een soort van kader dat gemonteerd wordt op vier . Moderne terrasoverkapping met waterdichte en sneeuwbestendige alu lamellen. Ingebouwd in veranda, vrijstaand of aangebouwd aan de woning. Wilt u de echte zonnestralen op uw terras ? Belangrijk voor ons zijn kwaliteit, service, innovatie en prijs. Of wilt u bij een regenbui lekker .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.