mardi 20 décembre 2016

Mes grasmachine

Wij bieden een ruim gamma vervang messen voor grasmaaiers en zitmaaiers. Messen passend voor grasmaaier en zitmaaiers van KUBOTA. In het bloeiseizoen moet je je grasmaaier goed onderhouden. Na het maaien maak je je messen schoon.


Na een tijdje merk je dat het mes.


De messen van uw grasmaaier slijpen is belangrijk voor een strak gazon.

Wij kunnen uw grasmaaier ook voor u slijpen. Ik heb een klein grasmaaiertje waarvan het mes hopeloos bot is. Graag wilde ik deze vervangen of slijpen, maar ik krijg het mes.


De grasmaaier werkt nog, enkel het mes is aan vervanging toe. Het jaarlijks onderhoud van uw grasmachine.


Test Aankoop - Steeds in de bres voor de consument. Wacht tot het mes volledig stilstaat, haal bij een elektrisch model de stekker uit. Grasmaaiermes UNIVERSEEL Grasmaaiermes UNIVERSEEL.


Bij een oudere grasmachine controleer je het oliepeil vóór iedere maaibeurt.

Reinig je grasmaaier na elke maaibeurt en slijp de messen één keer per jaar. Waar moet je nog op letten bij het onderhoud van een grasmaaier ? Ik zou het mes van mijn grasmaaier er willen afhalen - is dat gewone schroefdraad ? Bosch Reservemes - Voor Rotak grasmaaier. Waar is de accessoire voor geschikt?


Een jaarlijks onderhoud van je grasmaaier voorkomt heel wat problemen.


Als het vochtig is, blijft het gras aan de messen zitten en kan het ook in de motor . Om uw grasmaaier goed te laten overwinteren zijn er een aantal dingen om rekening mee te. Voor het eerste gebruik in het voorjaar moet het mes intact zijn. Gebruik je jouw grasmaaier regelmatig om het gazon bij te werken, dan is het onvermijdelijk dat de messen van de grasmaaier steeds een . Haal meer uit je grasmaaier door onze tips te lezen.


Zo is het handig om de juiste maaihoogte te kiezen. En hoe kan je het beste de messen slijpen? Meestal kan de hoogte van de messen worden ingestel om zo de beoogde . Een grasmaaier of gras(maai)machine is een apparaat dat wordt gebruikt om. Om met een Combi- grasmachine te mulchen steek je de mulchplug achteraan in de.


Het exclusieve dubbele mes heeft aan elke zijde twee maaikanten.


Als het werk van de grasmaaier er weer voor een jaar opzit, kan men om de.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.