jeudi 26 septembre 2019

Bouwvergunning zwemvijver

Waterpartijen geven je tuin een extra dimensie. Als je ze dan ook nog functioneel kan gebruiken als zwemvijver , maakt dat de tuinbeleving des . Voor het aanleggen van verharde constructies in de tuin heeft u in principe een vergunning nodig voor stedenbouwkundige handelingen. Vergunningen zwembad - vijver aanvragen - wanneer vergunning vijver of zwembad aanvragen.


Vrijstelling van stedenbouwkundige vergunning (vroeger bouwvergunning genoemd) als de siervijver aan al de volgende voorwaarden voldoet: de vijver met . Wil je een zwembad aanleggen en ben je niet zeker of je een vergunning.

Zowel de Vlaamse als Waalse regelgeving in verband met bouwvergunningen voor zwembaden komt aan bod! De algemene regel stelt dat je . Ons pand staat nu te koop en de notaris vraagt of we een bouwvergunning hebben voor het zwembad. We hebben enkel een vergunning voor de zwemvijver.


Indien de vijver voldoet aan het gestelde in artikel onderdeel van bijlage II bij. Indien het plaatsen van de vijver in strijd is met het bestemmingsplan is wel . Voor aanleg van klein zwembad is er meestal geen vergunning nodig. Grens ligt bij vierkante meter en diepte van meter.

Voor de aanleg van een zwemvijver is geen vergunning nodig, tenzij . Daarvoor heb je meestal een vergunning nodig. Doet u kleine bouwwerken aan of rond uw woning (plaatsen van een tuinhuis, aanleggen van een vijver of zwembad), dan hebt u niet altijd een . Procedures voor het aanvragen van bouwvergunning en het aanleggen van. Om een siervijver aan te leggen, is geen stedenbouwkundige vergunning ( vroeger A) de vijver met aanhorigheden is niet groter dan vierkante meter.


Stedenbouwkundige vergunning. Houten paaltjes en touw of. De deputatie heeft aan de verzoekende partij een stedenbouwkundige vergunning geweigerd voor het aanleggen van een zwemvijver.


Een zwemvijver lijkt op het eerste gezicht als twee druppels water op een.


Gebruik de vergunningcheck om te controleren of u een omgevingsvergunning of watervergunning nodig hebt of een melding moet doen. Info bouwvergunning aanleg zwembaden of zwemvijvers in Nederland. Aanvraagperiode zwembadvergunning en milieuvergunning.


Niet alle bouwwerken hebben dezelfde impact op het landschap.


Dankzij de vrijstellingsregeling kom je . In bepaalde gevallen is hiervoor inderdaad geen vergunning nodig en in. Vooraleer te graven moet je een bouwvergunning hebben, aan te vragen bij de. Dit type omgevingsvergunning vervangt de vroegere bouwvergunning en milieuvergunning.

Je hebt deze vergunning nodig voor verschillende soorten . Van toepassing voor België. Indien men een vijver aanlegt met een oppervlakte kleiner dan m², hoeft men geen bouwvergunning aan te . Wanneer is er een vergunning nodig voor het plaatsen van een zwembad? Voor werken waarvoor een stedenbouwkundige vergunning nodig is, is in .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.