lundi 12 août 2019

Kledingmot

Kledingmotten zijn hoofdzakelijk nachtvlinders die organische stoffen zoals haar, veren, wol, zijde of bont aanvreten. Hun aanwezigheid lijkt onschuldig, maar . De kledingmot is de grootste boosdoener voor kleding. Het is ook de meest voorkomende mot kleding etende mot in Nederland.


Een volwassen kleding mot eet zelfs helemaal niets meer en teert op reserves die ze als motten larve heeft opgebouwd. Het zijn de larven van de motten die .

Maar ook wollen dekbedden, bont, lederen riemen en schoenen, wollen tapijten en pianovilt staan op het menu van de larven van de kledingmot. Kledingmotten leggen hun eitjes bij voorkeur op een donkere plek waar ze niet gestoord worden. Je kunt mottenvraat voorkomen door kleding regelmatig te . Vang kleer-, pels en bruine huismotten met ons ruime assortiment aan vallen.


Wij hebben ook mottenballen, verjagers, cassettes en mottenpapier op voorraad.


Hier vindt u handige tips om kleermotten doelgericht te herkennen, effectief te bestrijden en duurzaam tegen te gaan. Tips om Motten natuurlijk te bestrijden. Er wonen twee motten, in me ouwe jas. We kennen het schattige lied van Doris .

Bestel Aries Mottenbox Tegen Kledingmot bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Een veel voorkomende mot in huis is de kledingmot. Welke schade kunnen ze aanrichten?


Deze pagina vertelt je alles! Een plant die houdt van warmte en licht, maar ook van de zilte zeelucht. Kledingmotten (of kleermotten) zijn specifieke soorten nachtvlinders waarvan de larven gaten vreten in eiwithoudende vezels in . Voor meer informatie over het uiterlijk en de leefwijze van diverse soorten motten , verwijzen wij u graag naar de ongediertegids van Rentokil.


Verspreiding van de kledingmot gaat via meubels, goederen en kleding. Op een windstille dag zal er wel . De motten worden aangetrokken door de . Zelf kledingmotten bestrijden kunt u makkelijk met onze producten. Op deze pagina willen we u gaan voorzien van handige tips met betrekking tot de verzorging van uw textiel.


De eerste tips hebben betrekking . De meeste soorten zijn klein tot middelgroot. Ze zijn eenkleurig bruin of beige, soms met fraaie goudglans. De Geo Lijmplaat tegen Kleermotten kan zowel zonder houder worden neergelegd als in de Geo Pad houder worden geplaatst voor optimaal vangresultaat.


Overlast van motten is niet leuk en daarom moet u de . Motten zijn een veelvoorkomend probleem in huis.

Zo kruipen ze graag in je voorraadkast waar ze granen, meel en noten opvreten. Zoeken op nachtvlinder, kledingmot (nee die ziet er heel anders uit), uiltje, snuitmot. Want onze mot heeft de lange teruggeslagen antennes . Het natuurlijke lokmiddel lokt kledingmotten in de val, waar ze aan de kleefvlakken blijven kleven.


U kan de motten zonden aan te raken weggooien.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.