mardi 25 septembre 2018

Verdeler stiga

Enter a location and our store locator will show you the closest store. STIGA - meer dan jaar ervaring en een hart voor kwalitatieve tuinmachines voor al je tuinklussen: grasmaaiers, zitmaaiers, fronmaaiers, robotmaaiers, . Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender? STIGA offers you a wide range of Garden Products for a domestic use: Lawn Tractors, Lawn Mowers, Chainsaws, Robot Lawn Mowers and many more!


Op Stigastore, de webshop van Coppens Tuincenter, kan u gemakkelijk een tuinmachine bestellen: grasmaaier, zitmaaier, robotmaaier en zo veel meer!

Stiga heeft een rijke geschiedenis! Van klein Zweeds bedrijf tot wereldwijd verspreid kwaliteitsmerk voor tuinonderhoud. Onthouden als mijn vaste verdeler.


Zitmaaiers : STIGA - CASTELGARDEN Grasmaaiers.


De STIGA Combi SEQ B is een sterke zelftrekkend model met plaatstaal. Wegens verandering grasmachine stiga minpuntje geen schakelaar meer . Het juiste gereedschap voor de mooiste tuin. Kom zeker vrijblijvend langs en geniet van tal van kortingen .

Als erkend verdeler van topmerken, biedt onze firma een zeer breed en. Deze heggenschaar werkt namelijk op een Li-Ion 48 . Tuinmachine-Service Leo de Visser heeft een brede expertise opgebouwd rondom het merk Stiga. Onze adviseurs vertellen u er graag meer . Landbouwmechanisatiebedrijf E. Klik hiervoor op de afbeelding.


Van harte welkom op de HETO website! Wij verdelen heel wat verschillende merken, maar zijn vooral gekend als verdeler van STIGA grasmaaiers.


Tuinmachines Geert Desmet is de referentie in de regio van Pittem als het gaat over machines voor gebruik in de tuin. Acarki tuinmachines Franky Carron Zedelgem uitgebreid aanbod tuinmachines. Russells (Kirbymoorside) Ltd.


Vergauwe actief in zowel Veurne, Nieuwpoort, Koksijde, . Wij zijn voor regio Oost-Vlaams-Brabant (Leuven) verdeler van de merken pellenc. Machines Brouns te Hoeselt is een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring in de verkoop en dienst-na-verkoop van tuinmachines. Via de website willen wij . Huub Sanderink BV voor verkoop en reparatie van landbouw-, tuin- en parkmachines.

STIGA – meer dan jaar ervaring en een hart voor kwalitatieve . Model, ZITMAAIER PARK PWR18. Extra opties, Verhuur mogelijkheden. Algemeen cijfer 1-(1: slecht, 5: als nieuw), 4. Aantal vorige eigenaren, 1.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.